Tuesday, May 13, 2008

Autonomia EXPO

Γίνετε τώρα συνδρομητές για να ενημερώνεστε εγκαίρως
Μάθετε για τους εκθέτες και για τα εκθέματα
Μάθετε για τις Ειδικές Παροχές για τους εκθέτες
Δείτε φωτογραφίες από την Autonomia EXPO 2007

Η Autonomia EXPO είναι έτοιμη για τις 16, 17 και 18 Μαΐου του 2008 στο ΣΕΦ

Δημοσιεύθηκε στις: 4/4/2008

Autonomia Expo 2008Η Autonomia EXPO ;-) του 2008 είναι έτοιμη για να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 16, 17 και 18 Μαΐου το 2008 για δεύτερη φορά απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες και υποστηριζόμενη.

Τρεις ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με χιλιάδες βοηθήματα από εκατοντάδες εκθέτες, γεμάτες περιεχόμενο, προτάσεις, ιδέες, ευκαιρίες, εμπνεύσεις, καινοτομίες, γνωριμίες, τεχνολογίες, ανεξάρτητη διαβίωση, αποκατάσταση, ειδική αγωγή και εκπαίδευση, υποστήριξη, υγεία, βοηθήματα, προσπελάσιμους τρόπους ζωής, αισθητική και πολιτισμό.

Τα διαφημιστικά banners και οι αφίσες είναι έτοιμα και περιμένουν όσους θέλουν να βοηθήσουν για την γνωστοποίηση της Autonomia EXPO μέσα και έξω από το διαδίκτυο σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στην ομογένεια.
Autonomia EXPO

Τί θα δείτε στην Autonomia EXPO του 2008; Σίγουρα θα δείτε πολλά περισσότερα από αυτά που είδατε στην Autonomia EXPO του 2007. Ένα είναι πλέον βέβαιο: Χιλιάδες βοηθήματα, δεκάδες επιχειρήσεις και φορείς, πληροφοριακές ημερίδες και αυθεντικές εκδηλώσεις συγκροτούν ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ και οι τρεις ημέρες δεν είναι αρκετές.

Πληροφορίες: Λίστα Εκθετών :::: Εκθέματα :::: Προσπελασιμότητα :::: Υποστήριξη :::: Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος :::: Μεταφορές Πόρτα-Πόρτα :::: Παροχές για Εκθέτες :::: Newsletter :::: Η Autonomia EXPO από ψηλά :::: Πως θα έρθετε :::: Από το δορυφόρο :::: Εκδηλώσεις :::: Τί είναι :::: Διαφημιστικά banners :::: Φωτογραφίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

No comments: